Ladataan... Ladataan...

Lahtelainen suppiskeitto

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl sipuleita
1 rkl voita
10 dl suppilovahveroita
2 rkl vehnäjauhoja
10 dl kanalientä
100 g sulatejuustoa (Koskenlaskija)
2 rkl tomaattipyreetä
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
150 g (1 prk) smetanaa
0.5 dl puristettua sitruunamehua
0.5 dl silputtua ruohosipulia
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit. Sulata voi kattilassa ja kuullota siinä sipulit ja sienet. Lisää vehnäjauhot ja sekoita.
Lisää kanaliemi, kuutioitu juusto ja tomaattipyree. Hauduta noin 10 minuuttia.
Lisää mausteet ja smetanaa. Purista vielä sekaan sitruunan mehu. Koristele ruoka hienonnetulla ruohosipulilla.

Yksi annos sisältää 339 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":247,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":49},"weight":{"fat":27.31,"alcohol":0,"protein":10.8,"carbohydrates":12.11,"saturated_fat":16.81,"sugar":4.82,"fibre":6.84,"salt":4.73},"percent_raw":{"fat":0.7284542463698808,"alcohol":0,"protein":0.12805551142927812,"carbohydrates":0.14349024220084106},"percent":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":14},"total":{"kcal":339,"weight":83.42,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":570.25},"item_type":"recipe","recipe_id":249872,"servings":4}}

 
Sulje