Ladataan... Ladataan...

Siirappivalkosipulit

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl kokonaisia valkosipuleita
Liemi
1 dl vettä
1 dl tummaa siirappia
4 rkl hunajaomenaviinietikkaa
1 tl suolaa
Ohjeet

Kuori valkosipulit mahdollisimman tarkkaan. Voit lohkoa kynnet erilleen tai halkaista sipulit vaakasuoraan, kukkamaisesti.
Kuumenna liemiaineet kattilassa ja lisää valkosipulit joukkoon. Hauduta puolisen tuntia.

Yksi annos sisältää 150 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":135},"weight":{"fat":0.24,"alcohol":0,"protein":3.2,"carbohydrates":32.53,"saturated_fat":0,"sugar":26.57,"fibre":0.84,"salt":1.54},"percent_raw":{"fat":0.014890390101252501,"alcohol":0,"protein":0.08810148028070328,"carbohydrates":0.8970081296180441},"percent":{"fat":1,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":90},"total":{"kcal":150,"weight":64.92,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":116.56},"item_type":"recipe","recipe_id":212,"servings":4}}

 
Sulje