Ladataan... Ladataan...

Juustolautanen

Valmistusaineet 6:lle
10 rkl (raastettu) Vanhaa milneriä
10 rkl (raastettu) Tilsiteä
10 rkl (raastettu) Aura-sinihomejuustoa (17 %)
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset pätkän kurkkua.

Tarjoa 1–3 erilaista juustoa, annoskoko 20–30 g. Valitse uusia ja harvinaisempia juustoja. Herkuttelu kevytjuustojakin löytyy monentyyppisinä esim. Brie (11 %), Blå Castello (11 %), sinihomejuustoja (17 %), Tilsite (7 %), Vanha Milner gouda (18 %) sekä muita, joiden rasvapitoisuus on 5–15 %.
Anna kevytjuustojen tekeytyä huoneenlämmössä 1–2 tuntia ennen tarjoilua, niin maut pääsevät paremmin oikeuksiinsa.
Leikkaa juustoista kauniit viipaleet tai kolmiot ja nosta ne ja kurkkuviipaleet lautasille.

Yksi annos sisältää 105 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":75,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":0},"weight":{"fat":8.3,"alcohol":0,"protein":7.5,"carbohydrates":0.1},"percent_raw":{"fat":0.7112695902311614,"alchohol":0,"protein":0.2853067291709508,"carbohydrates":0.0034236805978878205,"alcohol":0},"percent":{"fat":71,"alchohol":0,"protein":29,"carbohydrates":0,"alcohol":0},"total":{"kcal":105,"weight":15.9,"percent":100}}}

 
Sulje