Ladataan... Ladataan...

Pinaatti-janssoninkiusaus

Valmistusaineet 4:lle
500 g Peruna-sipulisekoitus, pakaste
150 g Kotimainen pinaatti, hienonnettua pinaattia paloina
1 prk Anjovis
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
1 prk Flora Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
0.3 rkl Margariini paistamiseen, eläin- ja kasvirasvaa
Ohjeet

Voitele vuoka pullomargariinilla.

Pätki saksilla anjovisfileet liemessään muutamaan osaan.

Kaada vuokaan peruna-sipulisekoitus, vähän sulanut pinaatti, anjovikset liemineen sekä Flora 7% Kevytruoka. Mausta mustapippurilla. Sekoita kaikki keskenään.

Kypsennä 225-200 asteessa n. 50 min.

Vinkki

Nauti lisäkkeeksi tomaattia tai/ja muita kasviksia ja ruisleipää.

Yksi annos sisältää 177 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":34,"carbohydrates":92},"weight":{"fat":5.45,"alcohol":0,"protein":8.26,"carbohydrates":22.18,"saturated_fat":1.55,"sugar":2.69,"fibre":2.3,"salt":1.87},"percent_raw":{"fat":0.287294455180263,"alcohol":0,"protein":0.1933946101946513,"carbohydrates":0.5193109346250857},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":177,"weight":44.29999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":242.54},"item_type":"recipe","recipe_id":1023762,"servings":4}}

 
Sulje