Ladataan... Ladataan...

Tonnikala-pastasalaatti

Valmistusaineet 4:lle
150 g Makaroni tumma
3 kynsi Valkosipuli
250 g Kirsikkatomaatti
25 g Oliivi, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta, keskiarvo
200 g Kurkku
2 rkl Basilika, tuore
3 rkl Vaalea balsamikastike
3 tl Oliiviöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
370 g Tonnikalaa paloina vedessä
Ohjeet

Keitä pasta suolalla ja valkosipulin kynsillä maustetussa vedessä kunnes pasta on al dente, eli kovan kypsää.

Pilko tomaatit, oliivit ja kurkku kuutioksi. Sekoita pasta, pilkotut vihannekset ja basilika keskenään.

Sekoita balsamiviinietikka, oliiviöljy, suola ja pippuri kastikkeeksi ja kaada se pastasalaatin joukkoon. Lisää salaattiin viimeisenä tonnikala.

Vinkki

Nosta 1-1,5 annosta raaka-aineista eväsrasiaan sekoittamatta ja ota osa kastikkeesta erikseen pieneen pulloon tai rasiaan, kun haluat syödä salaattia evääksi seuraavan päivän lounaalla.

Yksi annos sisältää 307 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":119,"carbohydrates":127},"weight":{"fat":6.53,"alcohol":0,"protein":28.52,"carbohydrates":30.42,"saturated_fat":0.92,"sugar":7.67,"fibre":3.85,"salt":2.59},"percent_raw":{"fat":0.1995847321822995,"alcohol":0,"protein":0.38729238081675416,"carbohydrates":0.41312288700094624},"percent":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":307,"weight":80.5,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":268.1},"item_type":"recipe","recipe_id":1023465,"servings":4}}

 
Sulje