Ladataan... Ladataan...

Appelsiinikakku

Valmistusaineet 12:lle
75 g Saksanpähkinä
4 dl Vehnäjauho puolikarkea
1 dl Myllärin Luomu 100 % Täysjyvävehnäjauho
1 tl Ruokasooda
1 tl Leivinjauhe
2 tl Kaneli
1 tl Neilikka
0.5 tl Inkivääri, kuivattu
0.5 tl Kardemumma
1.5 dl Sokeri
1 dl Appelsiinimarmeladi
2 dl Rasvaton piimä
1 dl Keiju Juokseva rypsiöljyvalmiste
Valmistusohjeet

Rouhi pähkinät.

Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään.

Sekoita joukkoon marmeladi, piimä ja rasva.

Kaada seos silikoniseen vuokaan ja paista 175 asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia. (Kokeile kypsyys tikulla. Kakku on kypsä, kun tikkuun ei tartu enää taikinaa)

Anna jäähtyä täysin.

Koristele haluamallasi tavalla.

Vinkki!

Marmeladeissa ja hilloissa on paljon vaihtoehtoja. Valitse mahdollisimman vähäsokerinen vaihtoehto. Kuorellinen appelsiinihillo (esim. St.Dalfourin vähäsokerinen appelsiinihillo) tuo paljon makua kakkuun.

Yksi annos sisältää 261 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":95,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":148},"weight":{"fat":9.9,"alcohol":0,"protein":4.3,"carbohydrates":34.7},"percent_raw":{"fat":0.3636935197184562,"alchohol":0,"protein":0.07037979522461807,"carbohydrates":0.5659266850569258,"alcohol":0},"percent":{"fat":36,"alchohol":0,"protein":7,"carbohydrates":57,"alcohol":0},"total":{"kcal":262,"weight":48.900000000000006,"percent":100}}}

 
Sulje