Ladataan... Ladataan...

Tomaatti-basilikakeitto

Valmistusaineet 2:lle
2 tl oliiviöljyä
1 tlk (350 g) kuorittuja tomaatteja (säilyke)
1 kynsi valkosipulin kynsi
3 kpl kevätsipuleita silputtuna
1 rkl silputtua basilikaa
1 kpl laakerinlehti
3.5 dl kanalientä
1 tl tomaattisosetta
0.25 tl mustapippuria
1 rkl vehnäjauhoja
1 dl ruoanvalmistuskermaa, 7% rasvaa
0.25 tl suolaa
Koristeluun
1 rkl tuoretta basilikaa
Ohjeet

Kuumenna oliiviöljy suuressa padassa ja lisää tomaatit. Purista valkosipuli niiden joukkoon ja lisää vielä kevätsipulit. Keitä seosta 2-3 minuuttia sekoitellen. Lisää sitten basilika, laakerinlehti, liemi ja tomaattisose ja mausta vastajauhetulla mustapippurilla. Anna seoksen kiehahtaa ja jätä se 20-30 minuutiksi poreilemaan. Kuumenna keitto uudelleen ja lisää suolaa ja vielä pippuria, jos tarpeen. Koristele silputulla basilikalla.

Yksi annos sisältää 162 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":88,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":57},"weight":{"fat":9.84,"alcohol":0,"protein":4.32,"carbohydrates":14.3,"saturated_fat":3.27,"sugar":7.03,"fibre":3.1,"salt":3.68},"percent_raw":{"fat":0.5432982029723603,"alcohol":0,"protein":0.1059757604046349,"carbohydrates":0.35072603662300483},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":162,"weight":45.54,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":406.88},"item_type":"recipe","recipe_id":34314,"servings":2}}

 
Sulje