Ladataan... Ladataan...

Pastaa jauhelihakastikkeella ja parsakaalia

Valmistusaineet 4:lle
400 g naudan jauhelihaa
0.5 kpl lihaliemikuutiota
1 tl soijakastiketta
1 tl oreganoa
1 tlk (400 g/ 4 annosta) tomaattimurskaa
0.5 tl suolaa
0.25 tl pippuria
Lisäksi
4 dl penne-pastaa keitettynä
1 kpl parsakaali
0.5 tl suolaa
Ohjeet

Kumoa jauheliha pataan. ja sekoita se haarukalla muruiksi. Lisää lihaliemikuutio, soijakastike, oregano, tomaattimurska ja suola sekä pippuri. Keitä ilman kantta 10-15 minuuttia. Paloittele parsakaali ja keitä paloja suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Tarjoa kastikkeen lisänä keitettyä pastaa ja parsakaalia.

Yksi annos sisältää 418 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":178,"alcohol":0,"protein":118,"carbohydrates":122},"weight":{"fat":19.42,"alcohol":0,"protein":28.94,"carbohydrates":29.88,"saturated_fat":7.1,"sugar":9.01,"fibre":6.25,"salt":2.92},"percent_raw":{"fat":0.4262639289659169,"alcohol":0,"protein":0.28232455098740183,"carbohydrates":0.29141152004668125},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":29},"total":{"kcal":418,"weight":103.52,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":387.38},"item_type":"recipe","recipe_id":21045,"servings":4}}

 
Sulje