Ladataan... Ladataan...

Savutofurisotto

Valmistusaineet 4:lle
4 dl risottoriisiä tai ruisriisiä
1 kpl keskikokoista sipulia
1 kynsi murskattua valkosipulinkynttä
1 kpl keskikokoista porkkanaa
0.5 kpl pientä parsakaalia
1 varsi sellerinvartta
2 dl vihreitä papuja
1 rkl öljyä kuullottamiseen
3 dl Kylmäsavustettua tai valmiiksi marinoitua tofua
1 rkl ketjap manis -maustekastiketta
0.5 tl (rouhittu) rouhittua mustapippuria
0.25 tl suolaa
Ohjeet

Keitä riisi kypsäksi kasvisliemessä. Kuori ja pilko sipuli ja porkkana pieniksi ja kuullota palat pannulla yhdessä öljyn ja murskatun valkosipulin kanssa. Pilko parsakaali ja sellerinvarsi pieniksi suupaloiksi ja lisää palat papujen kanssa pannulle. Kääntele seosta parin minuutin ajan ja lisää sitten valutettu riisi. Lisää kuutioidut tofu-palat ja mausta.

Yksi annos sisältää 442 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":67,"alcohol":0,"protein":69,"carbohydrates":306},"weight":{"fat":7.32,"alcohol":0,"protein":16.98,"carbohydrates":75.54,"saturated_fat":1.1,"sugar":4.24,"fibre":6.33,"salt":0.96},"percent_raw":{"fat":0.15119617706687463,"alcohol":0,"protein":0.15577611338426453,"carbohydrates":0.6930277095488607},"percent":{"fat":15,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":69},"total":{"kcal":442,"weight":112.46999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":282.52},"item_type":"recipe","recipe_id":1510,"servings":4}}

 
Sulje