Ladataan... Ladataan...

Kanarisotto

Valmistusaineet 6:lle
400 g broilerisuikaleita
4 dl Risottoriisi, pyöreäjyväinen, puuroutumaton, risella, raakapaino
400 g Maissi, jyvät, pakaste
200 g Porkkana
11 dl Lihaliemi, laimennettu
0.5 pkt Hk. amerikan pekoni. filee
1 dl Valkoviini, kuiva
1 kpl (pieni) Sipuli, pieni
3 kynsi Valkosipulin kynsi
1 rkl Oliiviöljy
Valmistusohjeet

Kuullota sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää pekoni suikaleina ja riisi. Kullota vielä hetki, että riisi muuttuu läpikuultavaksi. Lisää vähitellen desi pari kerrallan kuumaa lihalientä. Hauduta koko ajan meidolla lämmöllä. Haudutus noin 20 min. Lisää lopuksi valkoviiniä ja hauduta lisää.

Kuullota maissi ja porkkana ja lisää riisiin mukaan hautumaan.
Paista erikseen kana suikaleina haudutuksen aikana. Voit sekoittaa kanan riisin sekaan, mutta

Vinkki

Voit lisätä vielä 2-3 ruokalusikallista parmesan juustoa.

Yksi annos sisältää 492 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":96,"alcohol":11,"protein":115,"carbohydrates":270},"weight":{"fat":10.7,"alcohol":1.5,"protein":28.8,"carbohydrates":67.5},"percent_raw":{"fat":0.19577317536729846,"alchohol":0,"protein":0.23423647235720538,"carbohydrates":0.5484283468927085,"alcohol":0.02156200538278756},"percent":{"fat":20,"alchohol":0,"protein":23,"carbohydrates":55,"alcohol":2},"total":{"kcal":492,"weight":108.5,"percent":100}}}

 
Sulje