Ladataan... Ladataan...

Paistetut pihvitomaatit

Valmistusaineet 4:lle
6 kpl (iso) pihvitomaatteja
2 rkl rypsiöljyä
0.25 tl suolaa
0.25 dl Juustoraaste, kevyt, rasvaa 12%
15 g Leivänmuruja
2 tl timjamia hienonnettuna
0.25 tl pippuria
Ohjeet

Hienonnetun timjamin voit korvata rosmariinilla.

Leikkaa tomaateista hatut. Silppua ne täytteeseen. Koverra pikkulusikalla tomaattien sisus kulhoon. Lisää öljyä 2-3 rkl, mausteita, juustoa ja leivänmuruja. Lusikoi täyte tomaattikuppeihin.
Kypsennä 225 asteessa, kunnes kuorrutus hieman ruskistuu ja tomaatit kuumenevat. Tarjoa tuoreen leivän kanssa tai kevyen liharuoan lisäkkeenä.

Yksi annos sisältää 127 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":72,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":45},"weight":{"fat":7.91,"alcohol":0,"protein":2.58,"carbohydrates":11.24,"saturated_fat":0.59,"sugar":8.68,"fibre":3.83,"salt":0.46},"percent_raw":{"fat":0.5626996422134718,"alcohol":0,"protein":0.08174418708112828,"carbohydrates":0.3555561707054},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":127,"weight":35.29,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":268.83},"item_type":"recipe","recipe_id":107,"servings":4}}

 
Sulje