Ladataan... Ladataan...

Kyssäkaalisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
0.5 prk kevyt kermaviiliä (rasvaa 2%)
1 tl karkeaa sinappia
0.5 dl sokeria
0.25 tl mustapippuria
0.25 tl suolaa
500 g kyssäkaalta
3 kpl kevätsipuleita
0.5 kpl punasipulia
Ohjeet

Leikkaa kyssäkaalit lohkoiksi ja keitä ne vedessä kypsiksi, n. 20-25 minuuttia. Sekoita sillä välin kastikkeen ainekset. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa.

Poista kaaleista kuori, kun ne ovat hiukan jäähtyneet. Hienonna kevätsipulit ja punasipuli ja yhdistä kyssäkaalin joukkoon. Kaada kermaviilikastike kasvisten päälle ja sekoita. Tarjoile salaatti lämpimänä esimerkiksi kasvispihvien tai kylmän paahtopaistin seurana.

Yksi annos sisältää 99 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":79},"weight":{"fat":0.89,"alcohol":0,"protein":2.99,"carbohydrates":19.87,"saturated_fat":0,"sugar":16.78,"fibre":3.1,"salt":0.44},"percent_raw":{"fat":0.08042563710232889,"alcohol":0,"protein":0.12025123380690136,"carbohydrates":0.7993231290907699},"percent":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":80},"total":{"kcal":99,"weight":44.07,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":191.94},"item_type":"recipe","recipe_id":135503,"servings":4}}

 
Sulje