Ladataan... Ladataan...

Inkiväärinen kalawokki

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kuhafilee
0.5 tl suolaa
2 tl rypsiöljyä
5 g Tuoretta inkivääriä (n. 1cm pala)
500 g Pakastevihanneksia, esim. wok romanesco
Kastike
2 rkl sitruunamehua
2 rkl vettä
1 rkl ketjap manis -kastiketta
0.5 tl perunajauhoa
1 rkl Taloussokeri
Lisäksi
6 dl riisiä
Ohjeet

Poista kalafileestä ruodot. Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi. Suolaa kalapalat kevyesti.
Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää hienonnettu inkivääri ja kala. Kypsennä nopeasti kuumalla pannulla.
Kumoa odottamaan tarjoiluastiaan.
Kypsennä vihanneksia pannulla viitisen minuuttia. Sekoita sillä välin kastikeaineet. Lisää kalapalat ja kastike vihannesten joukkoon. Anna kiehahtaa. Tarjoile välittömästi sellaisenaan tai riisin kanssa.

Vinkki

Kuhan voi korvata pakasteseitillä.

Yksi annos sisältää 642 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":139,"carbohydrates":463},"weight":{"fat":4.35,"alcohol":0,"protein":34.24,"carbohydrates":114.21,"saturated_fat":0.78,"sugar":3.55,"fibre":6.28,"salt":0.92},"percent_raw":{"fat":0.06181810589283254,"alcohol":0,"protein":0.21637508817142695,"carbohydrates":0.7218068059357405},"percent":{"fat":6,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":72},"total":{"kcal":641,"weight":164.33,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":404.16},"item_type":"recipe","recipe_id":686,"servings":4}}

 
Sulje