Ladataan... Ladataan...

Punainen nakkikastike

Valmistusaineet 4:lle
250 g Kuoreton nakki
3 tl Rypsiöljy
1 kpl Sipuli
100 g Porkkana
175 g Omena, ulkomainen, kuorineen, keskiarvo
370 g Tomaattimurska
2 dl Vesi
2 tl Oregano, kuivattu
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
1 prk Apetina salaattijuustokuutiot 3 %, valkosipuli-persilja
Ohjeet

Kuullota raastettu tai silputtu sipuli, raastettu tai suikaloitu porkkana ja raastettu omena öljyssä. Kaada joukkoon tomaattimurska ja lisää kiehuva vesi sekä oregano. Anna hautua 10-15 minuuttia ja lisää loppuvaiheessa paloitellut nakit ja mausta mustapippurilla. Tarkista maku. Lisää valutetut Violakuutiot joukkoon ihan loppuvaiheessa tai vasta pöydässä.

Vinkki

Nauti ruoka esim. keitettyjen perunoiden ja höyrytettyjen kasvisten esim. kukka- ja parsakaalin kera.

Yksi annos sisältää 284 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":156,"alcohol":0,"protein":62,"carbohydrates":66},"weight":{"fat":17.17,"alcohol":0,"protein":15.29,"carbohydrates":16.28,"saturated_fat":5.02,"sugar":10.74,"fibre":3.79,"salt":2.66},"percent_raw":{"fat":0.5502494662333776,"alcohol":0,"protein":0.21786697295802784,"carbohydrates":0.23188356080859462},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":283,"weight":70.95,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":342.1},"item_type":"recipe","recipe_id":1027428,"servings":4}}

 
Sulje