Ladataan... Ladataan...

Perunamuusi

Valmistusaineet 4:lle
10 kpl (keskik.) jauhoisia perunoita
2 dl rasvatonta maitoa
2 rkl margariinia
0.5 tl suolaa
Valmistusohjeet

Kuori ja paloittele perunat. Keitä niitä suolalla maustetussa vedessä. Kun perunat ovat kypsiä, kaada vesi pois.
Soseuta perunat kattilassa sähkövatkaimella tai survimella.
Kuumenna mikrossa tai liedellä kattilassa maito ja rasva. Kaada seos perunoiden joukkoon vähän kerrallaan. Vatkaa muusi kuohkeaksi. Mausta muusi suolalla.

Vinkki

Voit maustaa perunasoseen sinapilla (1 tl) ja raastetulla piparjuurella (1/2 rkl) tai sitruunamehulla (1 rkl) ja kapriksilla (3 rkl).

Yksi annos sisältää 168 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":120},"weight":{"fat":3.2,"alcohol":0,"protein":4.3,"carbohydrates":28.9},"percent_raw":{"fat":0.17825034772962417,"alchohol":0,"protein":0.10698116156502235,"carbohydrates":0.7147684907053535,"alcohol":0},"percent":{"fat":18,"alchohol":0,"protein":11,"carbohydrates":71,"alcohol":0},"total":{"kcal":167,"weight":36.4,"percent":100}}}

 
Sulje