Ladataan... Ladataan...

Feta-kasvissalaatti

Valmistusaineet 1:lle
100 g Peruna, punnittu kuorineen, keitetty, suolaton
50 g Kurkku
0.5 rkl Vaalea balsamikastike
1 tl Rypsiöljy
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
50 g Lehtisalaatti
50 g Paprika punainen
100 g Tomaatti
10 g Oliivi, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta, keskiarvo
75 g Arla Apetina salaattijuustokuutiot 3 %
Ohjeet

Viipaloi tai kuutioi keitetty peruna. Silppua kurkku pieneksi ja lisää perunoiden joukkoon. Lisää joukkoon balsamiviinietikka, mustapippuri ja öljy sekä ripaus suolaa. Sekoita hyvin.

Revi huuhdotut ja kuivaksi ravistetut salaatinlehdet suupaloiksi ja nosta lautaselle. Kaada päälle peruna-kurkkuseos ja asettele joukkoon paprika- ja tomaattiviipaleet. Ripottele viipaloidut kivettömät oliivit (4-5 kpl) ja fetakuutiot salaatin sekaan. Rouhaise päälle vielä vähän mustapippuria.

Vinkki

Salaatti, jossa on mukana keitettyä perunaa, on kätevä valmistaa silloin, kun edellisenä tai sitä edellisenä päivänä aterialta on jäänyt kuorineen keitettyjä perunoita. Säilytä perunat kylmässä ja kuori vasta, kun valmistat niistä salaatin.

Yksi annos sisältää 249 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":84,"alcohol":0,"protein":69,"carbohydrates":96},"weight":{"fat":9.31,"alcohol":0,"protein":17.24,"carbohydrates":24.07,"saturated_fat":2.02,"sugar":10.5,"fibre":4.73,"salt":2.5},"percent_raw":{"fat":0.3363832042920937,"alcohol":0,"protein":0.2768994763388698,"carbohydrates":0.3867173193690365},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":39},"total":{"kcal":249,"weight":70.37,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":447.9},"item_type":"recipe","recipe_id":1023708,"servings":1}}

 
Sulje