Ladataan... Ladataan...

Tomaattimunakas

Valmistusaineet 2:lle
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
3 rkl vettä
1 rkl tomaattisosetta
2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
0.25 tl (rouhittu) rouhittua mustapippuria
0.5 tl suolaa
Täyte
4 viipale kalkkunasiivuja
2 kpl (iso) tomaattia
0.25 tl (rouhittu) mustapippuria
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset tuoreita yrttejä.

Sekoita nesteen ja munien rakenne rikki. Mausta seos tomaattisoseella, hienonnetulla basilikalla, pippurilla ja suolalla.
Munakkaan kypsentäminen onnistuu hyvällä pannulla, miedolla lämmöllä ilman rasvaa.
Kääri munakas neljään osaan. Täytteeksi sopivat kalkkunaviipaleet ja tomaattilohkot. Makua saat saksimalla joukkoon lempiyrttejä.
Tarjoa munakas paahdetun leivän seurassa.

Vinkki

Vihreän munakkaan loihdit lisäämällä munakasmassaan ryöpättyä ja hienonnettua nokkosta tai pinaattia.

Yksi annos sisältää 207 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":93,"alcohol":0,"protein":84,"carbohydrates":30},"weight":{"fat":10.2,"alcohol":0,"protein":20.8,"carbohydrates":7.4},"percent_raw":{"fat":0.4489901484025483,"alchohol":0,"protein":0.40557325497687907,"carbohydrates":0.1454365966205728,"alcohol":0},"percent":{"fat":45,"alchohol":0,"protein":41,"carbohydrates":15,"alcohol":0},"total":{"kcal":207,"weight":38.4,"percent":100}}}

 
Sulje