Ladataan... Ladataan...

Pähkinäleivokset

Valmistusaineet 4:lle
2 levy valmista voitaikinaa (1/2 paketillista / 4 annosta)
0.5 dl kuorittuja pistaasimanteleita
0.5 dl kuorittuja saksanpähkinöitä
1 tl kanelia
3 dl sokeria
2 rkl voita
1 rkl hunajaa
0.5 dl vettä
Ohjeet

Sulata voitaikinalevyt. Hienonna pähkinät tehosekoittimessa. Lisää sokeri ja kaneli pähkinäseokseen.

Sulata voi. Asettele voideltuun vuokaan voitaikinalevy ja valele se voisulalla. Ripottele päälle pähkinäseosta. Toista, kunnes vuoka on yläreunaa myöten täynnä. Muista, että päällimmäiseksi pitää tulla aina taikinalevy.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Valele paistoksen pinta heti uunista otettua pullasudin avulla hunajavedellä. Leikkaa pieniksi palasiksi, anna jäähtyä ja tarjoile.

Yksi annos sisältää 810 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":403,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":378},"weight":{"fat":44.67,"alcohol":0,"protein":7.32,"carbohydrates":94.23,"saturated_fat":20.28,"sugar":68.97,"fibre":3.37,"salt":0.78},"percent_raw":{"fat":0.49744242702091934,"alcohol":0,"protein":0.03621361103380303,"carbohydrates":0.4663439619452775},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":811,"weight":239.62,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":180.38},"item_type":"recipe","recipe_id":47,"servings":4}}

 
Sulje