Ladataan... Ladataan...

Keventäjän paras kasvispasta ja raejuustopesto

Valmistusaineet 4:lle
250 g Kirsikkatomaatti
200 g Herkkusieni
125 g Babyporkkana
2 dl Lehtiselleri, selleri, varsiselleri
3 kynsi Valkosipuli
3 tl Oliiviöljy
1 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
0.25 g Scandinavian forest mausteseos
0.5 dl Basilika, tuore
200 g Täysjyväfusilli
250 g Raejuusto rasvaton, vähälaktoosinen
2 dl Basilika, tuore
1 tl Oliiviöljy
0.25 tl Ruokasuola
0.15 tl Mustapippuri
Ohjeet

Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi babyporkkanat, herkkusienet, sellerinvarsi ja valkosipulinkynnet uunipellille leivinpaperin päälle.

Kääntele öljy ja mausteet joukkoon. Ripottele pinnalle basilikanlehtiä.

Paahda 225-asteessa, uunin alatasolla, noin 25 minuuttia.

Keitä pasta kypsäksi ja kaada paahdetut kasvikset joukkoon.

Valmista raejuustopesto: Soseuta sauvasekoittimella kulhossa reajuusto, öljy, suola ja basilika.

Vinkki

Tarjoa pastan kera.

Yksi annos sisältää 313 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":85,"carbohydrates":167},"weight":{"fat":6.47,"alcohol":0,"protein":20.14,"carbohydrates":39.73,"saturated_fat":1.17,"sugar":4.27,"fibre":5.62,"salt":2.49},"percent_raw":{"fat":0.19559879962205323,"alcohol":0,"protein":0.2705753040523096,"carbohydrates":0.5338258963256373},"percent":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":53},"total":{"kcal":312,"weight":79.89,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":298.74},"item_type":"recipe","recipe_id":1025036,"servings":4}}

 
Sulje