Ladataan... Ladataan...

Perunapiirakka-kinkku-kasvis iltapala

Valmistusaineet 1:lle
1 kpl Perunapiirakka ruiskuori
0.5 tl Margariini 60 %, keskiarvo
2 siivu Ohuen ohut kevyesti savustettu kinkku
10 g Lehtisalaatti
40 g Paprika punainen
80 g Porkkana
2 dl Rasvaton piimä vähälaktoosinen
Valmistusohjeet

Kuori ja suikaloi porkkana. Suikaloi paprika.

Lämmitä perunapiirakka leivänpaahtimessa. Sipaise pintaan beceliä ja päällystä piirakka salaatinlehdillä, paprikalla ja kinkkuviipaleilla. Nauti rasvattoman piimän tai maidon kera.

Vinkki

Pikkuateria sopii myös aamu- ja välipalaksi.

Yksi annos sisältää 233 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":53,"carbohydrates":129},"weight":{"fat":5.5,"alcohol":0,"protein":12.9,"carbohydrates":31.4},"percent_raw":{"fat":0.2191096672382405,"alchohol":0,"protein":0.22800726442415772,"carbohydrates":0.5528830683376018,"alcohol":0},"percent":{"fat":22,"alchohol":0,"protein":23,"carbohydrates":55,"alcohol":0},"total":{"kcal":233,"weight":49.8,"percent":100}}}

 
Sulje