Ladataan... Ladataan...

Spagetti Bolognese

Valmistusaineet 4:lle
250 g Täysjyväspagetti
400 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
50 g Porkkana
100 g Palsternakka
100 g Juuriselleri, selleri
1 kpl Sipuli
4 kynsi Valkosipuli
50 g Tomaattisose tomaattipyree
200 g Tomaattimurska
3 dl Vesi
1 rkl Oliiviöljy
1 tl Ruokasuola
0.5 tl Valkopippuri
1 kpl Laakerinlehti
1 tl Timjami, kuivattu
0.5 dl Persilja, tuore
Ohjeet

Raasta juurekset hienoksi raasteeksi ja hienonna sipulit.

Ruskista jauheliha ja lisää pannulle sipulit, sitten juurekset ja tomaattipyre. Hauduta hetki. Lisää tomaattimurska, laakerinlehti, muut mausteet ja vesi. Anna hautua kypsäksi 15-30 minuuttia kiireestä riippuen. Tarkista maku.

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile annokset tuoreella persiljalla koristeltuina.

Yksi annos sisältää 430 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":110,"alcohol":0,"protein":119,"carbohydrates":201},"weight":{"fat":11.97,"alcohol":0,"protein":29.04,"carbohydrates":49.13,"saturated_fat":2.59,"sugar":9.37,"fibre":3.86,"salt":1.81},"percent_raw":{"fat":0.25625720632373816,"alcohol":0,"protein":0.2763127973710507,"carbohydrates":0.46742999630521115},"percent":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":430,"weight":107.77000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":386.68},"item_type":"recipe","recipe_id":1023448,"servings":4}}

 
Sulje