Ladataan... Ladataan...

Kreikkalainen fetasalaatti

Valmistusaineet 5:lle
2 kpl vihreitä paprikoita
2 kpl sipuleita
4 kpl tomaatteja
1 kpl Kurkkua
200 g Fetajuustoa, rasvaa 10 %
15 kpl mustia oliiveja
0.5 tl oreganoa
Salaatinkastike
1.5 rkl viinietikkaa
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippurirouhetta
3 rkl oliiviöljyä
Valmistusohjeet

Halkaise paprikat, poista siemenet ja suikaloi hedelmälihat. Kuori ja viipaloi sipulit. Huuhdo ja leikkaa tomaatit ja kurkut viipaleiksi. Nosta kasvikset laajaan kulhoon tai annoslautasille. Leikkaa fetajuusto pienemmiksi paloiksi.

Valmista salaatinkastike. Sekoita viinietikka, suola ja pippuri. Lisää lopuksi öljy. Kaada kastike kasvisten päälle. Jaa feta salaatin pinnalle. Nosta päälle oliivit ja ripota pintaan vielä tuoretta tai hienonnettua kuivattua oreganoa.

Yksi annos sisältää 252 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":176,"alcohol":0,"protein":34,"carbohydrates":42},"weight":{"fat":19.4,"alcohol":0,"protein":8.6,"carbohydrates":10.4},"percent":{"fat":70,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":252,"weight":38.4,"percent":100}}}