Ladataan... Ladataan...

Savulohipasta

Valmistusaineet 4:lle
250 g pinaattitagliatellea
200 g purjoa
2 tl öljyä
2 dl ruokakermaa (rasvaa 5 %)
0.5 tl (rouhittu) rouhittua mustapippuria
50 g rucolaa
150 g kylmäsavustettua kirjolohta
Ohjeet

Laita vesi kiehumaan ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Valmista sillä aikaa kastike. Puhdista ja suikaloi purjo. Kuullota öljyssä muutama minuutti. Kaada pannulle kerma ja kiehauta. Mausta pippurilla. Revi rucolasalaatit käsin pienemmiksi suoraan kermaan ja saksi kalaviipaleet päälle. Sekoita ja tarkista maku. Kumoa kastike valutetun pastan joukkoon ja tarjoa heti.

Vinkki

Voit käyttää ohjeeseen myös tuorepastaa (rasiallinen 250 g ).

Yksi annos sisältää 358 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":92,"alcohol":0,"protein":68,"carbohydrates":198},"weight":{"fat":10.22,"alcohol":0,"protein":16.89,"carbohydrates":49.52,"saturated_fat":2.39,"sugar":5.44,"fibre":3.12,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.2571232679970935,"alcohol":0,"protein":0.1889777143321556,"carbohydrates":0.5538990176707509},"percent":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":55},"total":{"kcal":358,"weight":87.58,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":215.13},"item_type":"recipe","recipe_id":318378,"servings":4}}

 
Sulje