Ladataan... Ladataan...

Juurespannukakku

Valmistusaineet 4:lle
5 dl rasvatonta maitoa
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
3 dl sämpyläjauhoja
3 rkl ruokaöljyä
3 dl raastettuja juureksia
1 tl suolaa
Ohjeet

Voit raastaa porkkanaa, selleriä, palsternakkaa, lanttua, naurista, purjoa, persiljaa tai sipulia.

Sekoita maito sekä munat keskenään ja lisää jauhot. Anna turvota taikinan 15 minuuttia. Lisää öljy, raastetut juurekset ja suola. Kaada taikina laakeaan voideltuun vuokaan joka on kooltaan noin 22 x 30 cm. Paista 220-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Yksi annos sisältää 317 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":122,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":146},"weight":{"fat":13.31,"alcohol":0,"protein":12.06,"carbohydrates":35.77,"saturated_fat":1.92,"sugar":8.19,"fibre":3.25,"salt":1.62},"percent_raw":{"fat":0.385097807267267,"alcohol":0,"protein":0.1550354579721873,"carbohydrates":0.4598667347605457},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":46},"total":{"kcal":317,"weight":76.12,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":235.44},"item_type":"recipe","recipe_id":626,"servings":4}}

 
Sulje