Ladataan... Ladataan...

Parsakaali-savukalakeitto

Valmistusaineet 4:lle
2 rkl öljyä
1 kpl (keskik.) purjosipuli
250 g Parsakaalta
3 kpl (keskik.) jauhoisia perunoita lohkoina
1 tl suolaa
0.25 tl (jauhettu) vastajauhettua valkopippuria
14 dl vettä
150 g savukalaa
1 dl (silputtu) tuoretta tilliä hienonnettuna
Ohjeet

Kuullota öljyssä purjo, parsakaali ja perunat. Mausta suolalla sekä pippurilla ja kuullota vielä hetki. Lisää vesi ja hauduta kannen alla kasvikset aivan kypsäksi. Lisää savukala ja tilli ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi keitoksi.

Yksi annos sisältää 204 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":117,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":42},"weight":{"fat":12.93,"alcohol":0,"protein":11.21,"carbohydrates":10.49,"saturated_fat":1.87,"sugar":2.74,"fibre":3.16,"salt":2.2},"percent_raw":{"fat":0.5728605221933573,"alcohol":0,"protein":0.22063325710083062,"carbohydrates":0.20650622070581215},"percent":{"fat":57,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":21},"total":{"kcal":204,"weight":44.60000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":556.69},"item_type":"recipe","recipe_id":36392,"servings":4}}

 
Sulje