Ladataan... Ladataan...

Tiikerikakku

Valmistusaineet 16:lle
200 g Margariinia
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
3 rkl kermaa
Ohjeet

Pehmeä voi ja sokeri vatkataan vaahdoksi. Munat lisätään yksitellen koko ajan vatkaten. Lisätään jauhot joihin on sekoitettu vanilliinisokeri ja leivinjauhe. Erotetaan taikinasta 1/3 toiseen kulhoon, lisätään kaakaojauhe sekä kerma/voisula. Kaada taikinat voideltuun ja jauhotettuun vuokaan, ensin vaalea, sitten tumma ja taas vaalea. Paistetaan 175 asteessa n. 50-60 min.

Yksi annos sisältää 182 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":90,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":80},"weight":{"fat":9.99,"alcohol":0,"protein":2.96,"carbohydrates":19.98,"saturated_fat":3.33,"sugar":10.94,"fibre":0.77,"salt":0.35},"percent_raw":{"fat":0.4949836329791281,"alcohol":0,"protein":0.0651478945551356,"carbohydrates":0.43986847246573635},"percent":{"fat":49,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":181,"weight":48.32,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":50.59},"item_type":"recipe","recipe_id":41508,"servings":16}}

 
Sulje