Ladataan... Ladataan...

Lammaskaali

Valmistusaineet 5:lle
1 kg lampaan lapaa
1 kg keräkaalia
3 rkl siirappia
3 tl kokonaisia mustapippureita
1 kpl laakerinlehti
1 tl timjamia
2 tl merisuolaa
5 dl kiehuvaa vettä
2 rkl voita
Ohjeet

Pyyhi ja leikkaa luinen lampaanlapa muutamaan palaan.
Ota keräkaalista uloimmat lehdet pois. Halkaise ja viipaloi kaali.
Levitä kaali, lihat ja mausteet pataan tai reunalliseen uunivuokaan.
Kiehauta vesi ja lisää joukkoon. Lusikoi muutama nokare voita pinnalle.
Hauduta 150-asteisen uunin alatasolla 2–3 tuntia.
Jos ruoka kuivuu, laita kansi tai folio vuoan päälle.
Paloittele liha ennen tarjoilua annospaloiksi.

Yksi annos sisältää 671 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":366,"alcohol":0,"protein":240,"carbohydrates":65},"weight":{"fat":41.68,"alcohol":0,"protein":61.42,"carbohydrates":16.68,"saturated_fat":15.01,"sugar":17.56,"fibre":4.37,"salt":4.91},"percent_raw":{"fat":0.5456402536798634,"alcohol":0,"protein":0.3573447243474928,"carbohydrates":0.0970150219726438},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":10},"total":{"kcal":671,"weight":161.63,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":522.74},"item_type":"recipe","recipe_id":11707,"servings":5}}

 
Sulje