Ladataan... Ladataan...

Kreikkalaista lammaspataa ja kuskusia

Valmistusaineet 4:lle
500 g Vähärasvaista lampaanlihaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 kpl lihaliemikuutio
3 dl vettä
1 tl rosmariinia
0.25 tl kanelia
1 kpl laakerinlehti
2 kpl sipuleita
1 kynsi valkosipulin kynsi
3 kpl porkkanoita
1 kpl (keskik.) munakoiso
0.5 dl (silputtu) persiljaa silputtuna
0.5 tl suolaa
Lisäksi
4 dl keitettyä kuskusia
Ohjeet

Kiehauta tomaattimurska, lihaliemikuutio, vesi ja mausteet padassa. Kuori ja hienonna sipuli karkeaksi, puserra valkosipulinkynsi. Lisää sipulit pataan. Anna kypsyä kannen alla noin viisi minuuttia. Leikkaa liha noin 2 x 2 cm:n kuutioiksi. Nosta kuutiot pataan. Kypsennä kannen alla noin 15 minuuttia. Kuori porkkanat. Viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi munakoiso. Nosta kasvikset pataan ja keitä edelleen 5-10 minuuttia. Sirota pinnalle persilja. Tarjoa lisänä kuskusia.

Yksi annos sisältää 465 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":178,"alcohol":0,"protein":124,"carbohydrates":163},"weight":{"fat":19.49,"alcohol":0,"protein":30.62,"carbohydrates":40.11,"saturated_fat":5.88,"sugar":12.45,"fibre":7.83,"salt":2.3},"percent_raw":{"fat":0.38267945734461684,"alcohol":0,"protein":0.2672759117363325,"carbohydrates":0.3500446309190507},"percent":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":465,"weight":118.67999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":567.74},"item_type":"recipe","recipe_id":20526,"servings":4}}

 
Sulje