Ladataan... Ladataan...

Kikhernetahna

Valmistusaineet 10:lle
2 dl kikherneitä
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
1 kynsi valkosipulin kynsi
1 tl jauhettua juustokuminaa
0.25 tl cayennepippuria
0.5 tl suolaa
Ohjeet

Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.

Vinkki

Kikherneitä saa säilykepurkissa kypsänä. Jos valmistat kuivista kikherneistä liota niitä ensi pakkauksessa olevan ohjeen mukaan ja keitä vasta sitten. Kikherneitä kannattaa keittää kerralla suurenpi määrä ja pakastaa. Ne sopivat hyvin salaatteihin, keittoihin ja pataruokiin.

Yksi annos sisältää 54 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":10},"weight":{"fat":4.33,"alcohol":0,"protein":1.09,"carbohydrates":2.35,"saturated_fat":0.61,"sugar":0.18,"fibre":0.7,"salt":0.31},"percent_raw":{"fat":0.739281293425215,"alcohol":0,"protein":0.08273140748680348,"carbohydrates":0.17798729908798158},"percent":{"fat":74,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":54,"weight":9.569999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":19.96},"item_type":"recipe","recipe_id":74640,"servings":10}}

 
Sulje