Ladataan... Ladataan...

Kevyt kesäkurpitsa-sitruunakastike pastalle

Valmistusaineet 4:lle
0.5 rkl Oliiviöljy
700 g (700g=noin 2 kpl) kesäkurpitsaa
2 dl vettä
3 rkl sitruunankuorta
0.5 dl puristettua sitruunanmehua
1 dl tuoretta basilikaa
0.5 tl currya
100 g Ruokakerma, ingman keittiöni, rasvaa 5%
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
2 dl ruokakermaa (rasvaa 10 %)
400 g vihreää nauhapastaa
4 rkl (raastettu) parmesanjuustoa
Ohjeet

Leikkaa kesäkurpitsat kahteen osaa ja raasta juustohöylällä suikaleiksi. Pese sitruuna huolellisesti, raasta kuori ja purista mehu.

Kuumenna öljy pannulla. Lisää kesäkurpitsa ja kääntele hetki. Lisää vesi ja anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 2 minuuttia. Lisää sitruunankuori, ja -mehu sekä mausteet. Lisää lopuksi ruokakerma, kuumenna ja tarjoile heti pinaattisen nauhapastan ja parmesaanijuuston kanssa.

Yksi annos sisältää 502 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":106,"alcohol":0,"protein":69,"carbohydrates":327},"weight":{"fat":11.76,"alcohol":0,"protein":17.16,"carbohydrates":81.35,"saturated_fat":5.48,"sugar":3.53,"fibre":4.78,"salt":0.96},"percent_raw":{"fat":0.21172665840422275,"alcohol":0,"protein":0.1372988369798344,"carbohydrates":0.650974504615943},"percent":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":65},"total":{"kcal":503,"weight":125.02,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":427.25},"item_type":"recipe","recipe_id":253205,"servings":4}}

 
Sulje