Ladataan... Ladataan...

Keventäjän fetasalaatti

Valmistusaineet 1:lle
100 g Apetina salaattijuustokuutiot 10 %
100 g Peruna, uusi, keitetty, suolaton
25 g Punasipuli
2 tl Oliiviöljy
1 tl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
100 g Lehtisalaatti
100 g Tomaatti
50 g Kurkku
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.3 tl Oregano, kuivattu
10 kpl Oliivi, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta, keskiarvo
Ohjeet

Kuutioi feta tarvittaessa. Viipaloi keitetyt perunat, tomaatti ja kurkku. Leikkaa punasipuli hyvin ohuiksi renkaiksi. Jos sipuli on väkevää, liota tai huuhdo sitä kylmässä vedessä. Painele kuivaksi talouspaperiin. Revi salaatin lehdet ja kokoa salaatti lautaselle. Purista päälle sitruunamehua. Lirauta hyvää oliiviöljyä perunoiden ja sipulin päälle. Ripottele sekaan puolitetut oliivit ja mausta mustapippurilla ja tuoreella oreganolla.

Yksi annos sisältää 444 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":251,"alcohol":0,"protein":91,"carbohydrates":102},"weight":{"fat":26.66,"alcohol":0,"protein":21.74,"carbohydrates":24.37,"saturated_fat":8.98,"sugar":7.02,"fibre":6.31,"salt":5.25},"percent_raw":{"fat":0.5653391290126992,"alcohol":0,"protein":0.20491085325480293,"carbohydrates":0.22975001773249779},"percent":{"fat":57,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":444,"weight":100.33,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":530.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1023579,"servings":1}}

 
Sulje