Ladataan... Ladataan...

Kasvisfrittata

Valmistusaineet 4:lle
250 g Kesäkurpitsaa
1 kpl sipuli
2 kpl valkosipulinkynttä
4 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa ja pippuria maun mukaan
0.5 dl ruohosipulia silputtuna
5 kpl kananmunaa
5 rkl maitoa
Ohjeet

Paloittele kesäkurpitsa ja silppua sipuli ja valkosipuli. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota kasvikset siinä ja mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna ruohosipuli. Vatkaa munat ja maito ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon puolet ruohosipulista ja kaada seos sitten pannulle kesäkurpitsan ja sipulien päälle. Anna munakkaan hyytyä miedolla lämmöllä. Kännä frittata kannen avulla ja paista toinenkin puoli.

Yksi annos sisältää 255 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":182,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":27},"weight":{"fat":20.25,"alcohol":0,"protein":11.46,"carbohydrates":6.71,"saturated_fat":3.56,"sugar":2.15,"fibre":1.11,"salt":1.76},"percent_raw":{"fat":0.7149178032219725,"alcohol":0,"protein":0.17985227722927624,"carbohydrates":0.10522991954875126},"percent":{"fat":71,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":254,"weight":47,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":200.44},"item_type":"recipe","recipe_id":41115,"servings":4}}

 
Sulje