Ladataan... Ladataan...

Kananrintaa vihannespunoksella

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl (keskik.) broileririntapalaa
2 kpl (iso) isoa porkkanaa
2 kpl (keskik.) kesäkurpitsaa (noin porkkanan kokoisia)
Lisäksi
400 g Nauhamakaronia
Rakuunakastike
2 dl kanalientä
1 rkl sitruunamehua
50 g Kylmää voita
2 tl silputtua rakuunaa
4 rkl smetanaa
Ohjeet

Leikkaa porkkanasta ja kesäkurpitsasta siivuja pituussuuntaan perunankuorimaveitsellä tai juustohöylällä. Keitä kiehuvassa vedessä minuutin ajan ja nosta sitten talouspaperille.
Aseta pöydälle poikittain viisi kesäkurpitsan pitkää siivua. Puno porkkanansiivut kesäkurpitsan siivujen läpi pärekoripunoksen tapaan.
Paista kananrinnat paistinpannulla kypsiksi.
Laita kanaliemi ja sitruunamehu pieneen kattilaan ja kiehauta. Ota kattila pois liedeltä ja vispaa joukkoon kylmä voi, smetana sekä rakuuna. Tarkista maku.
Nosta vihannesmatto ja kananpalat lautaselle. Kaada kastiketta päälle. Koristele tuoreella tomaatilla.

Vinkki

Tarjoa nauhamakaronien kanssa.

Yksi annos sisältää 623 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":183,"alcohol":0,"protein":142,"carbohydrates":298},"weight":{"fat":20.27,"alcohol":0,"protein":35.29,"carbohydrates":74.07,"saturated_fat":11.54,"sugar":3.69,"fibre":5.99,"salt":1.07},"percent_raw":{"fat":0.29426003938471745,"alcohol":0,"protein":0.22773536287265228,"carbohydrates":0.4780045977426303},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":623,"weight":151.92,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":506.58},"item_type":"recipe","recipe_id":1043,"servings":4}}

 
Sulje