Ladataan... Ladataan...

Kalapullat

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kirjolohifilee
70 g Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta
4 dl Kevytkerma rasvaa 10 %, vähälaktoosinen
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Valkopippuri
0.3 tl Cayennepippuri
0.5 rkl (silputtu) Tilli, tuore
Ohjeet

Jäähdytä monitoimikoneen leikkurin osat jääkaapissa ennen murekkeen tekoa. Käytä myös jääkaappikylmiä raaka-aineita. Leikkaa kala paloiksi ja laita palat monitoimikoneeseen. Käynnistä ja anna pyöriä 10-20 sekuntia. Lisää valkuaiset, suola ja kerma ohuena nauhana koneen koko ajan pyöriessä. Lisää muut mausteet ja pyöritä vielä hetki. Laita tasainen murekemassa jääkaappiin odottamaan. Kuumenna kattilallinen vettä lähes kiehuvaksi ja mausta se suolalla ja muutamalla tillin oksalla. Pyöritä murekemassasta lusikoiden avulla tai käsin pullia. Hauduta ne kypsiksi miedosti poreilevassa vedessä.

Yksi annos sisältää 332 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":205,"alcohol":0,"protein":107,"carbohydrates":20},"weight":{"fat":22.05,"alcohol":0,"protein":25.87,"carbohydrates":4.83,"saturated_fat":9.48,"sugar":4.59,"fibre":0.11,"salt":1.73},"percent_raw":{"fat":0.6177322326639973,"alcohol":0,"protein":0.3221375301485842,"carbohydrates":0.06013023718741837},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":6},"total":{"kcal":332,"weight":68.66000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":243.89},"item_type":"recipe","recipe_id":1023407,"servings":4}}

 
Sulje