Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-fetasalaatti

Valmistusaineet 4:lle
600 g punajuuria
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl timjamia
0.5 tl suolaa
0.25 tl mustapippurirouhetta
100 g fetajuustoa (rasvaa 12%)
12 kpl mustia kivettömiä oliiveja
3 rkl kurpitsansiemeniä
Valmistusohjeet

Kuori ja lohko punajuuret. Lado lohkot uunivuokaan. Mausta oliiviöljyllä, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla. Paahda 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Voit paistaa samalla karitsan paahtopaistin (ohje alla). Jäähdytä punajuuria hieman ja kaada ne vadille. Murenna päälle murennettu fetajuusto ja viimeistele oliiveilla ja kurpitsansiemenillä.

Yksi annos sisältää 220 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":137,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":50},"weight":{"fat":15.2,"alcohol":0,"protein":8.2,"carbohydrates":12.4},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":220,"weight":35.8,"percent":100}}}