Ladataan... Ladataan...

Jauhelihakeitto

Valmistusaineet 4:lle
0.5 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
5 kpl (keskik.) perunoita
1 l vettä
1 kpl lihaliemikuutio
400 g juureskuutioita (pakaste)
0.5 dl persiljaa
Valmistusohjeet

Ruskista jauheliha öljyssä. Kuori ja pilko perunat. Kiehauta vesi, liemi¬kuutio ja perunat kattilassa. Keitä viisi minuuttia. Lisää juurekset ja ruskistettu jauheliha ja keitä vielä 10 minuuttia, kunnes perunat kypsyvät. Hienonna persilja keiton pinnalle.

Yksi annos sisältää 341 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":180,"alcohol":0,"protein":81,"carbohydrates":80},"weight":{"fat":19.7,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":19.7},"percent_raw":{"fat":0.5280647410987943,"alchohol":0,"protein":0.23777472449887432,"carbohydrates":0.23416053440233128,"alcohol":0},"percent":{"fat":53,"alchohol":0,"protein":24,"carbohydrates":23,"alcohol":0},"total":{"kcal":342,"weight":59.400000000000006,"percent":100}}}

 
Sulje