Ladataan... Ladataan...

Vihanneskeitto

Valmistusaineet 8:lle
1 tlk Ruskeat pavut suolaliemessä
500 g Porkkana
150 g Juuriselleri, selleri
200 g Nauris
240 g Sipuli
600 g Peruna, kuorittu
500 g Kesäkurpitsa zucchini
4 rkl Rypsiöljy
20 dl Kasvisliemi laimennettu
200 g Sokeriherne
Ohjeet

Liota papuja yön yli vedessä tai käytä purkkipapuja.

Pilko kasvikset haluamasi muotoisiksi.

Kuullota sipuli kattilassa. Lisää porkkanat, selleri ja nauris. Lisää liemi ja keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää perunat ja jatka keittämistä. Lisää viimeiseksi kesäkurpitsat, herneet ja pavut ja anna hautua kypsäksi.

Mausta keitto haluamallasi tavalla esim. mustapippurilla ja tuoreilla yrteillä.

Yksi annos sisältää 245 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":83,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":132},"weight":{"fat":8.72,"alcohol":0,"protein":7.18,"carbohydrates":31.2,"saturated_fat":0.9,"sugar":8.64,"fibre":7.43,"salt":3.48},"percent_raw":{"fat":0.3383035800859737,"alcohol":0,"protein":0.12383240500328596,"carbohydrates":0.5378640149107402},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":54},"total":{"kcal":245,"weight":67.55,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":605.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1023384,"servings":8}}

 
Sulje