Ladataan... Ladataan...

Jauhelihakeitto

Valmistusaineet 6:lle
200 g keittojuuressekoitusta
150 g porkkanaa
1 tl maustepippuria
400 g naudan paistijauhelihaa (rasvaa 10%)
10 kpl perunaa
1 kpl lihaliemikuutio
1 l vettä
Valmistusohjeet

Laita vesi kiehumaan. Lisää kiehuvaan veteen lihaliemikuutio ja maustepippurit (n. 10 kpl). Lisää porkkanat ja keitä 5-10 minuuttia. Lisää perunat ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia. Lisää keittojuurekset ja keitä edelleen 5-10 minuuttia. Lisää jauheliha ja anna vielä kiehahtaa.

Yksi annos sisältää 218 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":68,"alcohol":0,"protein":64,"carbohydrates":86},"weight":{"fat":7.4,"alcohol":0,"protein":15.9,"carbohydrates":21.3},"percent_raw":{"fat":0.31028446929855485,"alchohol":0,"protein":0.29541463754402775,"carbohydrates":0.3943008931574173,"alcohol":0},"percent":{"fat":31,"alchohol":0,"protein":30,"carbohydrates":39,"alcohol":0},"total":{"kcal":218,"weight":44.6,"percent":100}}}

 
Sulje