Ladataan... Ladataan...

Kaalipata

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl lihaliemikuutiota
1 kpl kaali
4 kpl (iso) porkkanaa
420 g vähärasvaista jauhelihaa (rasvaa 10%)
2 tl suolaa
1 l vettä
6 rkl margariinia
Ohjeet

Kuumenna lihaliemikuutioilla maustettu vesi. Laita pilkotut porkkanat kiehuvaan veteen. Pehmennä pilkottua kaalia pienissä erissä pannulla vähässä määrässä rasvaa. Lisää kaalia sitä mukaa kun se on pehmennyt. Lisää paistettu jauheliha vasta, kun porkkanat jo kypsiä. Anna hautua hetken aikaa. Tarjoile puolukoiden tai puolukkasurvoksen kanssa.

Yksi annos sisältää 428 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":254,"alcohol":0,"protein":105,"carbohydrates":69},"weight":{"fat":27.07,"alcohol":0,"protein":25.21,"carbohydrates":16.46,"saturated_fat":10.29,"sugar":16.05,"fibre":7.9,"salt":6},"percent_raw":{"fat":0.593791712901957,"alcohol":0,"protein":0.2457480918405323,"carbohydrates":0.16046019525751085},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":428,"weight":108.98,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":735},"item_type":"recipe","recipe_id":63766,"servings":4}}

 
Sulje