Ladataan... Ladataan...

Jauheliha-pinaattilasagne

Valmistusaineet 6:lle
500 g basilikanmakuista pastakastiketta (esim. bertolli)
0.5 dl vettä
500 g vähärasvaista jauhelihaa
150 g hienonnettua pinaattia (pakaste)
200 g raejuustoa
2 prk ruokakermaa (rasvaa 7%)
200 g kevyttä tuorejuustoa
12 kpl lasagne-levyä
1.5 dl kevyttä emmentaljuustoraastetta
Ohjeet

Ruskista jauheliha. Kaada joukkoon pastakastike. Huuhtele purkki vedellä. Lisää kastikkeeseen sulatettu pinaatti, raejuusto ja mustapippuri ja anna hautua hetken. Sekoita ruokakerma ja tuorejuusto keskenään kylmäksi valkokastikkeeksi. Voitele suorakaiteen muotoinen uunivuoka. Aloita lisäämällä pohjalle jauhelihakastiketta, lado levyt, valkokastike ja jatka vuorottelua. Säästä päällimmäiseksi valkokastike ja juustoraaste. Paista 180 asteessa noin tunnin ajan.

Yksi annos sisältää 481 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":194,"alcohol":0,"protein":137,"carbohydrates":150},"weight":{"fat":21.31,"alcohol":0,"protein":33.87,"carbohydrates":37.25,"saturated_fat":8.76,"sugar":10.39,"fibre":1.85,"salt":0.85},"percent_raw":{"fat":0.4026495197454581,"alcohol":0,"protein":0.28450727747105486,"carbohydrates":0.312843202783487},"percent":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":481,"weight":114.27999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":395.75},"item_type":"recipe","recipe_id":62204,"servings":6}}

 
Sulje