Ladataan... Ladataan...

Avokado-kotijuustopizza

Valmistusaineet 8:lle
KASTIKE:
0.5 dl Oliiviöljy
1.5 dl Basilika, tuore
0.5 dl Persilja, tuore
TÄYTE:
70 g Ilmakuivattu kinkku
125 g Kotijuusto
250 g Kirsikkatomaatti
PÄÄLLE:
2 kpl Avokado kuorittu, kivetön
0.5 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
Valmistusohjeet

Valmista kastike: Soseuta oliiviöljy ja yrtit keskenään sauvasekoittimella.

Levitä pizzapohjalle ([Keventäjän parempi pizzapohja](http://jasen.keventajat.fi/hyvinvointi/ruoka/ruoat/keventajan-parempi-pizzapohja))

Revi kastikkeen päälle ilmakuivattu kinkku.

Viipaloi päälle kotijuusto, puolita ja levitä pohjalle myös kirsikkatomaatit.

Kypsennä 250 asteisen uunin ylä-/keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes pohja on rapea ja kullankeltainen.

Lohkoa avokadot kuuman pizzan päälle. Pirskota hieman sitruunamehua päälle tummumisen estämiseksi.

Nauti raikkaan salaatin kera.

Yksi annos sisältää 159 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":127,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":9},"weight":{"fat":12.6,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":1.9},"percent_raw":{"fat":0.8026964597971147,"alchohol":0,"protein":0.1422412599904347,"carbohydrates":0.05506228021245043,"alcohol":0},"percent":{"fat":80,"alchohol":0,"protein":14,"carbohydrates":6,"alcohol":0},"total":{"kcal":159,"weight":19.5,"percent":100}}}

 
Sulje