Ladataan... Ladataan...

Couscous-vihannessalaatti

Valmistusaineet 4:lle
2 dl couscous-ryynejä
4 dl vettä
2 kpl paprikoita
1 kpl kesäkurpitsa
2 kpl punasipuleita
4 kpl tomaatteja
2 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
0.25 tl mustapippurirouhetta
1 dl hienonnettua lehtipersiljaa
1 dl hienonnettua minttua
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl limenttimehua
Valmistusohjeet

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon couscous-ryynit. Peitä kattila kannella ja anna ryynien turvota kymmenisen minuuttia. Veden ei tarvitse enää kiehua. Lohko paprikat, kesäkurpitsa, punasipulit ja tomaatit. Lado kasvikset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja mausta oliiviöljyllä,suolalla ja mustapippurilla. Paahda 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita couscous ja paahdetut kasvikset keskenään. Lisää joukkoon hienonnetut yrtit ja mausta limettimehulla sekä oliiviöljyllä.

Yksi annos sisältää 292 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":143,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":122},"weight":{"fat":15.5,"alcohol":0,"protein":6.6,"carbohydrates":29.7},"percent":{"fat":49,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":292,"weight":51.8,"percent":100}}}