Ladataan... Ladataan...

Teija Sopasen suppilovahvero-pikkelsi

Valmistusaineet 20:lle
20 dl suppilovahveroita
1 dl väkiviinietikkaa
2 dl vettä
0.5 kg sokeria
10 kpl neilikoita
1 kpl kanelitanko
0.5 tl muskottia
0.5 tl suolaa
Valmistusohjeet

Keitä liemi. Lisää sekaan tuoreet, pilkotut sienet. Sieniä saa olla niin runsaasti, että ne nousevat nestepinnan yläpuolelle. Keitä 20–30 minuuttia ja säilö purkkeihin.




Vinkki

Ohje toimii herkullisesti myös rouskuille.

Yksi annos sisältää 123 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":6,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":112},"weight":{"fat":0.6,"alcohol":0,"protein":1.4,"carbohydrates":27.7},"percent":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":91},"total":{"kcal":123,"weight":29.7,"percent":100}}}