Ladataan... Ladataan...

Broilerinkoivet kasvispedillä

Valmistusaineet 8:lle
480 g Broileri koipi-reisi, nahaton, luullinen
1 kpl Sipuli
15 g Valkosipuli
20 g Ruohosipuli
3 rkl Sinappi
1 rkl Pestokastike, yrttikastike
125 g Salottisipuli
150 g Punasipuli
600 g Bataatti, kuorittu
200 g Fenkoli, salaattifenkoli
1 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
2 rkl (silputtu) Persilja, tuore
1 annos Valkoviini kuiva
200 g Tomaatti
Ohjeet

Silppua sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota hetki, lisää ruohosipuli sekä sinappi ja pesto. Poista broilerinkoivista kaikki näkyvä rasva ja nahka ja jaa ne koiveksi ja reideksi. Voitele sinappi-sipuliseoksella. Paloittele puna- ja salottisipulit, bataatti ja fenkoli. Kuullota kevyesti pannulla tai kattilassa, mausta suolalla, mustapippurilla ja hakatulla persiljalla. Laita kasvikset isoon uunivuokaan ja kaada päälle valkoviini. Lado päällimmäiseksi tomaattiviipaleita. Nosta broilerinpalat uunivuokaan kasvispedin päälle ja vähän sisälle. Kypsennä uunissä 200 asteessa n. 20 minuuttia uunin alimmalla tasolla. Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä 20-30 min. Tarkista broilerin kypsyys.

Yksi annos sisältää 186 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":38,"alcohol":10,"protein":63,"carbohydrates":75},"weight":{"fat":3.99,"alcohol":1.37,"protein":15.07,"carbohydrates":17.91,"saturated_fat":0.76,"sugar":6.93,"fibre":4.36,"salt":1.13},"percent_raw":{"fat":0.2023914007806155,"alcohol":0.05388222335647763,"protein":0.3398293348950061,"carbohydrates":0.40389704096790063},"percent":{"fat":20,"alcohol":5,"protein":34,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":186,"weight":51.52,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":255.04},"item_type":"recipe","recipe_id":1023496,"servings":8}}

 
Sulje