Ladataan... Ladataan...

Ahvenet alla romana

Valmistusaineet 4:lle
600 g Ahvenfilee
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
125 g Parhaat Prosciutto di Parma Parman kinkku
2 rkl Salvia, tuore
Valmistusohjeet

Asettele nahattomat ja ruodottomat ahvenfileet voipaperille (poista myös selkäpiikit) 'nahkapuoli' alaspäin. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla

Revi parmankinkusta fileenkokoisia paloja ja peitä kalafileet kinkulla. Laita päälle vielä salvianlehti. Taita filee kaksinkerroin. Painele kevyesti. Paahda 200 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia.

Vinkki

Tarjoile kevyen valkoviini- tai bechamelkastikkeen ja kasvisten kanssa.

Yksi annos sisältää 205 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":66,"alcohol":0,"protein":138,"carbohydrates":1},"weight":{"fat":7.3,"alcohol":0,"protein":34.4,"carbohydrates":0.3},"percent_raw":{"fat":0.32003495812432914,"alchohol":0,"protein":0.6742653530108073,"carbohydrates":0.005699688864863555,"alcohol":0},"percent":{"fat":32,"alchohol":0,"protein":67,"carbohydrates":1,"alcohol":0},"total":{"kcal":205,"weight":41.99999999999999,"percent":100}}}

 
Sulje