Ladataan... Ladataan...

kalakeitto

Valmistusaineet 10:lle
2 kpl sipulia
10 kpl perunoita veneen muotoisina paloina
1 tl hienoa merisuolaa
2 dl kevytkermaa
400 g Kalaa
1 dl (silputtu) hienonnettua tilliä
Reseptin osa 2
400 g Keittojuurekset, pakaste, apetit
Reseptin osa 3
50 g Sulatejuusto, valio koskenlaskija
Reseptin osa 4
0.2 l Kerma , rasvaa 38 %, kuohukerma
Reseptin osa 5
1 l Vesi keskiarvo, vesijohtovesi
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset neljään annokseen noin 10 kpl maustepippuria ja yhden laakerinlehden.

Kalaliemen voi korvata myös pelkällä vedellä.
Valitse makusi mukaan ruodotonta kalaa.
Sulata margariini kattilassa. Kuullota siinä sipulit sekä perunat. Mausta suolalla. Anna hautua hetki.
Lisää neste, maustepippurit sekä laakerinlehti. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Lisää kerma. Kiehauta. Pane kalanpalat joukkoon. Anna hautua noin 5 minuuttia miedolla lämmöllä.
Lisää tilli joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 249 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":140,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":60},"weight":{"fat":15.3,"alcohol":0,"protein":11.9,"carbohydrates":14.6},"percent_raw":{"fat":0.5639012126589766,"alchohol":0,"protein":0.19585099740379244,"carbohydrates":0.24024778993723095,"alcohol":0},"percent":{"fat":56,"alchohol":0,"protein":20,"carbohydrates":24,"alcohol":0},"total":{"kcal":248,"weight":41.800000000000004,"percent":100}}}

 
Sulje