Ladataan... Ladataan...

Tsatsiki

Valmistusaineet 6:lle
400 g Turkkilainen jogurtti
200 g Kurkku
0.75 rkl Omenaviinietikka
0.5 tl Ruokasuola
1 tl Sokeri
0.1 tl Valkopippuri
0.5 rkl Viherminttu, tuore
3 rkl Tilli, tuore
4 kynsi Valkosipuli
Valmistusohjeet

Valuta jogurtti kiinteämmäksi yön yli kahvinsuodattimessa.

Raasta kurkku ja valuta kuivemmaksi lävikössä, välillä painellen.

Sekoita jogurttiin kaikki ainekset (yrtit hyvin hienonnettuna ja valkosipuli murskattuna).

Anna tsatsikin maustua viileässä ennen tarjoilua. Tarjoa mezenä tuoreen leivän kera.

Muista! Valkosipulin maku voimistuu jääkaapissa vetäytyessään. Käytä vähemmän valkosipulia, jos valmistat tsatsikin hyvissä ajoin.

Yksi annos sisältää 90 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":56},"weight":{"fat":0.1,"alcohol":0,"protein":2.6,"carbohydrates":4.5},"percent_raw":{"fat":0.0185751697933058,"alchohol":0,"protein":0.3594080171938802,"carbohydrates":0.622016813012814,"alcohol":0},"percent":{"fat":2,"alchohol":0,"protein":36,"carbohydrates":62,"alcohol":0},"total":{"kcal":90,"weight":7.2,"percent":100}}}

 
Sulje