Ladataan... Ladataan...

Tonnikala-juustopasta

Valmistusaineet 8:lle
3 prk tonnikalapaloja vedessä (säilyke)
250 g sulatejuustoa (esim. koskenlaskijaa)
1 tlk tomaattimurskaa
500 g tummaa makaronia
Ohjeet

Keitä makaroni. Lisää kuumaan makaroniin paloiteltu sulatejuusto ja anna sen sulaa. Lisää tomaattimurska ja halutessasi hiukan suolaa.

Yksi annos sisältää 349 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":84,"alcohol":0,"protein":102,"carbohydrates":163},"weight":{"fat":9.06,"alcohol":0,"protein":24.81,"carbohydrates":39.77,"saturated_fat":3.98,"sugar":2.91,"fibre":4.64,"salt":1.46},"percent_raw":{"fat":0.23990113000770608,"alcohol":0,"protein":0.2920062519171093,"carbohydrates":0.46809261807518465},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":348,"weight":86.63,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":196.25},"item_type":"recipe","recipe_id":66485,"servings":8}}

 
Sulje