Ladataan... Ladataan...

Tonnikala-cappellivuoka

Valmistusaineet 4:lle
4 dl Täysjyväpastaa
1 prk Tonnikalahiutaleita vedessä
1 kpl (pieni) Pieni sipuli
1 kpl Kalaliemikuutio
2.5 dl Vettä
1 dl Ruokakermaa (esim. Valio Täyteläinen ruoka 2%)
1 kpl (pieni) pieni kananmuna
0.5 dl Juustoraaste, kevyt, rasvaa 12%
1 dl (silputtu) Suikaloitu purjosipuli
1 tl Kuivattua tilliä
1 tl Suolaa
Ohjeet

1. Keitä pasta kypsäksi kalaliemikuution kanssa.
2. Sekoita nesteet ja kananmuna sekaisin.
3. Silppua sipuli ja purjo ja lisää ne nesteseokseen, mausta tillillä, suolalla ja sitruunapippurilla.
4. Valuta neste pois pastakattilasta, sekoita tonnikala ja nesteseos pastan joukkoon.
5. Kaada voideltuun vuokaan ja ripottele hieman juustoraastetta päälle.
6. Valmista n. 30 min 200 asteessa.

Yksi annos sisältää 298 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":107,"carbohydrates":155},"weight":{"fat":3.85,"alcohol":0,"protein":25.76,"carbohydrates":37.34,"saturated_fat":1.37,"sugar":4.48,"fibre":3.64,"salt":3.13},"percent_raw":{"fat":0.12082954233833927,"alcohol":0,"protein":0.35892751689633134,"carbohydrates":0.5202429407653294},"percent":{"fat":12,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":299,"weight":79.57000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":224.32},"item_type":"recipe","recipe_id":269123,"servings":4}}

 
Sulje