Ladataan... Ladataan...

Tomaatti- parmesaanisalaatti

Valmistusaineet 2:lle
6 kpl isoja tomaatteja
8 kpl mustia oliiveja
0.25 tl vastajauhettua mustapippuria
3 rkl hienoksi silputtua ruohosipulia
3 rkl parmesanjuustoraastetta
1 rkl tuoretta basilikaa
Balsamivinaigrette
4 tl oliiviöljyä
1 tl viinietikkaa
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
Valmistusohjeet

Leikkaa tomaatit reiluiksi paloiksi. Sekoita ne ja oliivit. Mausta mustapippurilla ja sirottele pinnalle ruohosipulia. Sekoita kastikeainekset hyvin ravistelemalla. Lisää kastike ja juustoraaste salaattiin ja koristele basilikalla.

Yksi annos sisältää 220 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":132,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":65},"weight":{"fat":14.6,"alcohol":0,"protein":5.8,"carbohydrates":16.2},"percent":{"fat":60,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":30},"total":{"kcal":220,"weight":36.599999999999994,"percent":100}}}